Kinderpraktijk aan de Dijk Beusichem


Welkom bij Kinderpraktijk aan de Dijk


Als ouders wil je het liefst dat het goed gaat met je kind. Je wilt graag dat je kind zich prettig voelt, weerbaar is en zich goed ontwikkelt. In de realiteit is het helaas niet altijd zo. Er kunnen omstandigheden of plotselinge gebeurtenissen zijn waar je als ouders geen grip op hebt. 
Je hebt het gevoel dat het leven van je kind ontregeld is. Je wilt je kind graag tot steun zijn bij de problemen die het kind ervaart, maar er kan een moment komen waarop je niet meer weet hoe je dat moet doen. Dit is veelal het moment dat ouders professionele hulp inschakelen. De kinder- en jeugdtherapeut kan het kind helpen zoeken naar een voor hem/haar passende oplossing voor het probleem, zodat zijn/haar leven weer in balans komt.

Wat is kinder- en jeugdtherapie: 

Kinder- en jeugdtherapie is een laagdrempelige, kortdurende vorm van psychotherapie voor kinderen vanaf ca. 4 en jongeren tot ca. 18 jaar. Vanuit diverse invalshoeken kijk ik naar het kind en maak daarbij gebruik van verschillende behandelmethodes. Hierbij staat het kind en zijn hulpvraag centraal. De therapie sluit aan bij wat het kind nodig heeft, zodat hij/zij weer grip krijgt over datgene waar hij/zij last van heeft en zo meer ontspannen in het leven kan staan.

Voor wie: 

kinderen vanaf ca. 4 jaar  en jongeren tot en met ca. 18 jaar. 

Thema’s:

zelfbeeld, zelfvertrouwen, emoties, (faal)angst, echtscheiding, 
concentratie, beelddenken, puberuitdagingen, gedrag enz. 

Wat:

coaching en/of therapie. 

Hoe:

spelenderwijs, kind-/jongerengericht, met humor, laagdrempelig, kortdurend en oplossingsgericht.

kinder- en jeugdtherapie
 
Tini Rademaker
Lekdijk  Oost 10
4112 PB Beusichem
06-519 55938
tini@kinderpraktijkaandedijk.nl
NFG registratie nr. 7003127771
RBCZ registratie nr. 810047R
AGB code zorgverlener:  90-049428
AGB praktijk code: 90-57841
KvK nummer: 59009705